Bistro Čaradice

Čerpacia stanica Tanker na diaľnici

Najmodernejší komplex na diaľnici R1? Zastavte sa v Čaradiciach!

Poznáte to. Cestou za dobrodružstvom sa to vždy tak vlečie! Keď niekam cestujeme, v mysli vždy vnímame ako kratšiu cestu domov, no do cieľového miesta nie a nie doraziť. Obzvlášť ak cestujete na rodinný výlet s malými deťmi a počas jazdy nezaspali, môžu byť ich otázky typu „Kedy tam už budeme?“ naozaj otravné. Na diaľnici R1 medzi Zvolenom a Nitrou sa však nachádza vaša záchrana. Komplex Čaradice s čerpacou stanicou Tanker, Bistrom Čaradice a ubytovaním. Je čas spraviť si prestávku!

Keď sú spokojní veľkí aj malí

Na diaľnici to žije. Za oknami fičia autá, a ten hluk… Tu niekto z posádky zahlási, že si potrebuje odskočiť na toaletu. Ďalší má problém s prázdnym žalúdkom. Vodič auta si vydýchne. Príležitosť na oddych víta, pretože únava alebo hlad by mohli spôsobiť jeho nepozornosť pri šoférovaní. Ak sa do toho pridá neustále naliehanie posádky, aby už konečne niekde zastavil, stáva sa nápis Čaradice vykúpením. Skvelá šanca natankovať a dobiť baterky aj sebe. Ale žiadne „lepeňáky“, chlieb s rezňom vás nepoteší viac ako teplá polievka, denné menu či lahodné koláče.

Zaparkujete teda priamo nad bistrom, kde je dostatok miesta aj pre autobusy či kamióny. Už sa len nechať poháňať vlastným nosom. Cítite tie vône? Vaše deti okamžite zrýchlia krok, hoci inokedy sa vlečú ako slimáky. Vojdete do moderne vybaveného bistra a hneď viete, že presne toto ste potrebovali. Pokojnú atmosféru, ticho a tradičnú domácu kuchyňu. Pri výdajných pultoch to ide rýchlo, k jedlu sa dostanete bez zbytočného čakania. A čo najmenší členovia rodiny? Keďže väčšinou z taniera nič neubudne, poistite sa výberom detského menu. Porcia akurát pre malý detský žalúdok, no zatiaľ čo vám sa už zbiehajú slinky z nádherného dizajnu jedál a ich vôní, vaši drobci sa najviac tešia hračke, ktorú dostanú k pokrmu ako darček. V Bistre Čaradice teda vedia, ako zabaviť deti, kým budú ich rodičia naberať sily na ďalšiu cestu.

Poseďte si pri značkovej káve, kým sa deti hrajú

Ak vám počasie počas výletu praje, nasmerujte si to rovno na krytú terasu. Napriek tomu, že sa nachádzate neďaleko diaľnice, hluk je tu len minimálny. Spev vtákov, okolitá zeleň, nádherná príroda a do toho veselý džavot detí. Nechajte ich vyšantiť sa na detskom ihrisku, zatiaľ čo dojete obed alebo vypijete kávu. Podiskutujte o ďalších zastávkach výletu, o trase, ktorou pôjdete, prezrite si mapy alebo si objednajte aj dezert. Bistro Čaradice pripravuje kvalitnú domácu stravu bez éčok. Využíva vlastné omáčky, pečie úžasné domáce koláče a varí jedlá tak, ako ich poznáte z vlastnej kuchyne. Preto nie je ťažké cítiť sa tu ako doma. Nervozita z cestovania odpláva s prvým dúškom obľúbeného nápoja, pri pohľade na každého spokojného rodinného člena. Deti skáču na trampolíne, jazdia na kolobežkách alebo oddychujú na sedacích vakoch priamo v tráve. Žiadne zvedavé otázky. Poseďte si tu, dokedy chcete. Miesta je tu dosť a nikto vás nevyháňa. Aj naoko obyčajná zastávka na diaľnici vám tak môže priniesť množstvo pekných spomienok na vašu dovolenku.

Cesta je cieľ. A tá vaša sa vydarí.